Fotballgolf

 

Velkommen til fotballgolf på Sorknes.

Fotballgolf passer for de fleste, uansett ferdighetsnivå. Perfekt som aktivitet f.eks. på bursdag eller som sosial aktivitet med venner.

Fotballgolf foregår på "samme måte" som golf. Spillet går ut på å sparke en ball fra utsparkstedet og ned i et hull på færrest mulig spark. Fotballgolfhullet er plassert i nærheten av, men ikke til sjenanse for, golfgreenen på samme hull. Det er IKKE lov med fotballsko eller kunstgressko da dette kan ødelegge golfbanen. Banen vår består av 9 hull.

Ettersom fotballgolfen foregår på samme område som golfen spilles vil det på visse tidspunkt dessverre ikke være mulig å spille fotballgolf. Lørdager og søndager har mest trafikk av golfere, så det vil ikke være mulig å bruke banen til fotballgolf før etter kl. 15 i helgene. Enkelte dager gjennom sesongen vil banen være helt stengt for andre aktiviteter enn golf. 

Ved registrering av spill i klubbhuset vil man få utdelt et ark med generell informasjon om hvordan man skal opptre, slik at både vanlige golfere og fotballgolfere kan nyte banen vår.


Priser: 

Voksen (9 hull) kr. 100,-
Junior u/19 år (9 hull) kr. 50,-
Leie av ball kr. 30,-


Det er mulig å betale med Vipps dersom klubbhuset ikke er åpent. Ønsker man å spille 9 hull til koster det kr. 50,- ekstra, uavhengig av alder. 

For å leie ball må man komme når klubbhuset er åpent, i hovedsak til kl. 18 alle dager i høysesongen. Det er lov å bruke egen ball.

For grupper som ønsker pristilbud på fotballgolf, med mer, send en e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi er behjelpelige med å få til et opplegg for dere.

Det er opprettet en Facebook side, som vil bli hovedinformasjonskanalen angående fotballgolfen: https://www.facebook.com/fotballgolfsorknes/

Utskrift E-post

Våre Sponsorer

Milano
Blodstrupmoen AS
Presis Digitalprint
Rema 1000 Rena
Romerike Markiseservice AS
KaffeAlliansen
Interflux
Oljeexpressen AS
Thermo King Norge
Sparebanken Østlandet
Eidsiva
Taigaen
Meca Logo
Svane Kjøkken