Fotballgolf

Det er med glede vi på Sorknes kan invitere til fotballgolf på golfbanen vår på Hovdmoen. Banen med 9 hull vil bli lagd i vår, og vil være klar til bruk i løpet av mai. Nærmere informasjon vil komme. 

Fotballgolf foregår på "samme måte" som golf, man starter et sted, og skal på minst spark ned i et hull som er plassert i nærheten, men ikke til sjenanse for golfgreenen på samme hull. Det er IKKE lov med fotballsko eller kunstgressko da man spiller fotballgolf, dette for å ikke ødelegge golfbanen.

Ettersom fotballgolfen vil foregå på samme område som golfen spilles vil det være visse tidspunkter som det ikke er mulig å utføre fotballgolfen. Vi vet at lørdager og søndager er de dagene som har mest trafikk av golfere, det vil derfor ikke være mulig å bruke banen til fotballgolf før etter kl 15 begge dager. Vi vil opprette en side på Facebook: Fotballgolf Sorknes. Som vi vil bruke til å informere gjennom sesongen, da det er noen dager som banen er helt stengt for andre aktiviteter enn golf. 

Da man kommer vil man få utdelt et ark med generell informasjon om hvordan man skal opptre, og litt etikette som følger av golf, siik at det både vanlige golfere og fotballgolfere kan nyte banen vår.


Prisene vil være følgende: 

Voksen (9 hull) kr. 100,-
Junior u/19 år (9 hull) kr. 50,-
Leie av ball kr. 30,-

Replay, ønsker man 9 hull til, så koster det kr. 50,- uavhengig av alder.

For å leie ball, så må man komme når klubbhuset er åpent, i hovedsak til kl 18 alle dager.

Det er lov å bruke egen ball til å spille med.

Hvis det er grupper som ønsker pristilbud på fotballgolf med mere, så er det bare å sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi er behjelpelige med å få til et opplegg rundt dette som dere vil være fornøyd med.

Det er opprettet en Facebook side, som vil bli hovedinformasjonskanalen angående fotballgolfen: https://www.facebook.com/fotballgolfsorknes/

Utskrift E-post

Våre Sponsorer

Sport1
Rom For Flere
Milano
John Galten
Blodstrupmoen AS
Golf For Damer
Presis Digitalprint
Rema 1000 Rena
Myklestad AS
Romerike Markiseservice AS
KaffeAlliansen
Rena Byggsystem AS
Østerdalshytta
Interflux
Monter Rena
Oljeexpressen AS
Thermo King Norge
Sparebanken Østlandet